Skip to content

AZ ÚTKERESŐ CÉLJA

Elképesztően hatalmas ajándék a megtérés, amiben a megbocsátás mellett az örök élet reményét is megkapjuk Jézusban. Egy szeretet kapcsolat részesei leszünk ezáltal, amelyben maga a teremtés Ura szól hozzánk.
Azt gondolhatnánk, hogy innen kezdve csak felfele ívelhet az életünk. Azonban a megtéréssel nem szakadunk ki a bűnös világból. Sőt, az elhívásunk éppen oda indít minket.
Ennek következtében sebeket kapunk és sebeket adunk másoknak. Továbbra is meg kell küzdenünk betegségekkel, munkanélküliséggel, csalódásokkal, kísértésekkel…

Ebből a felismerésből született az Útkereső, hogy hívők számára egy olyan eszköz legyen, amelyben újra megtalálhatják életük fókuszát Istenben.

MI TEHÁT A CÉLJA AZ ÚTKERESŐNEK?

Olyan eszköznek lenni, amely a legfélelmetesebb viharok idején is segít visszaállítani a figyelmet Istenre, hogy ezáltal láthatóvá váljon a helyreállás lehetősége és így Istenben megerősödve tölthessük be a küldetésünket.

!Fontos! Az Útkereső nem akarja átvenni a helyét a gyülekezeteknek. Inkább támogatni szeretné, hogy Istenben megerősödött egyének alkossák azt a közösséget (a gyülekezetet), amelyben a legerősebben tud működni a Szentlélek a hívők felkészítésére és a misszió betöltésére.

A cél elérésében olyan kreatív eszközök segítenek, mint az online imaszobák, interaktív elcsendesedések, elmélkedések…

Ha esetleg neked is van egy jó ötleted, amivel tovább lehetne színesíteni ezt a palettát, akkor ne habozz, írd meg: