Felnőttképzési tevékenység

Felnőttképzési tevékenység megkezdése:

Az Útkereső Kiemelten Közhasznú Egyesület felnőttképzési tevékenységét megkezdte. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00012/2011. Egyesületünk elsődleges célja elnyerni és megtartani a hallgatóink bizalmát, elégedettségét a szakképzések és oktatásszervezés területén, magas színvonalú, elméleti és gyakorlati oktatás kivitelezése, az aktuális szakismeret és tudás közvetítése széles célcsoportok részére, elősegítve az élethosszig tartó tanulás folyamatát, a hallgatók egyéni boldogulása érdekében szükséges kompetenciák megszerzését.

Egyesületünk, mint képző intézmény, modulrendszerű, iskolarendszeren kívüli, az érvényes Szakmai és Vizsgakövetelményeknek megfelelő, felnőttképzést jogosult végezni (OKJ-s és munkaköri programok). Elsősorban mezőgazdasági és kereskedelmi szakmacsoportban tervezünk tanfolyamokat, de hallgatói igény esetén más szakterületeken is indítunk képzéseket.

A képzések célja: a hallgatók korrekt, megbízható, gyors, rugalmas, a lehető legjobb minőségű, korszerű ismeretekkel való megismertetése. Hallgatóink, megrendelőink elégedettségét figyelemmel kísérjük, igényeiket figyelembe vesszük a képzési rendszerünk folyamatos fejlesztése érdekében. A hallgatók az általuk választott tanfolyamok végén képesek lesznek a képzésnek megfelelő szakterületen önálló munkavégzésre, vagy alkalmazottként munkavállalásra.

A képzési forma: csoportos képzés jelenléti oktatással, távoktatás (a jogszabályoknak megfelelően). A Bemeneti szintfelmérő teszt kitöltésekor a hallgatók döntik el a képzés intenzitását. A képzés formája továbbra is alkalmazkodik a felnőtt hallgatók képzési lehetőségeihez, időbeosztásához.

A képzések helyszíne: hallgatói igény szerint, bármely településen.

Képzési csoportlétszám: legalább 12 fő, legfeljebb 35 hallgató alkothat egy csoportot.

A tanfolyamok kezdete, ütemezése, intenzitása: hallgatói igény alapján.

A tanfolyam díját a hallgató a lehetőségének megfelelő forrásból fedezi. A tanfolyam díja függ a csoportlétszámtól, az érvényes vizsgaszervezési jogszabályok költségtételeitől. A tanfolyam díjáról kellő számú jelentkezés esetén e-mail -n értesítést küldünk minden hallgatónak.

A tanfolyamokra való jelentkezés: a Tanfolyami jelentkezési lap kitöltése, E-mail-n való visszaküldése. A tanfolyamok indítása előtt Bemeneti tudásszint felmérést (kötelező) és Előzetes tudásszint felmérést (hallgatói igény alapján) végzünk.
A tanfolyam befejezésekor: Egyesületünk jogosult magán-munkaközvetítést folytat, munkaközvetítői határozat száma: 3311-4/2003. E tevékenységet térítésmentes, a hallgatói igények alapján végzi. Kitöltendő űrlap az Egyesület honlapján található.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

Telefon: 36 20 384 24 02, Ügyfélszolgálati idő: munkanapokon: 9:00 – 15:00

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Internet: www.utkereso.hu, Ügyfélszolgálati idő: minden nap: 0 -24 óráig

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK:

Előzetes tudásszint felmérés, Azonosítószám: 00000091

Az előzetes tudásszint-felmérés célja a képzéseink iránt érdeklődő korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak (munkatapasztalatainak) megvizsgálása és értékelése, illetve ezek összevetése a kiválasztott képzés során megszerezhető kompetenciákkal. Az előzetes tudásszint felmérése segíti Önt abban, hogy feltérképezze, hol tart a képzés megkezdése előtt, milyen - formális vagy informális módon - megszerzett kompetenciái vannak már a kiválasztott témakörrel (témakörökkel) kapcsolatosan.

Az előzetes tudásszint felmérés bennünket abban segít, hogy csoport tudásszintjének megfelelően tudjuk alakítani képzésünk tartalmát, előre meg tudjuk határozni a témakörök súlypontjait, a tematika lényegi elemeit. Az előzetes tudásszintnek megfelelően vonja be Önt az oktató a gyakorlati munkába. Órakedvezményre, az órák látogatása alóli felmentésre csak abban az esetben van lehetőség, ha megfelelő indoklással felmentés adható a jelentkezőnek egy adott témakör (modul) látogatása alól.

A felmérés formája: egyéni igény alapján

A felmérés módja: Az első személyes jelentkezéskor Ön kitölti a képzésre vonatkozó előzetes tudásszint felmérő tesztet. Felmentés akkor adható, ha a hallgató egy, az oktató által összeállított modulzáró feladatlapot 90 %-s szinten teljesít, 30 perc alatt. Ha a hallgató a modulzáró feladatlapot legalább 90 %-s szinten teljesítette, felmenthető az adott modul képzésein való részvétel alól.

A felmérés díja: térítésmentes

 

 

 

Hirdetés

Az Útkereső Egyesület jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak fogadására. Adószám: 18358683-1-03.