Pályázatírás, pályázat összeállítás

Forrásfeltárás, pályázatkészítés, pályázatírás sikerdíj nélkül, ingyenes pályázatfigyelés 2014. évtől

............................................................................................................................................................................

ÚTKERESŐ EGYESÜLET

Székhely: 6000 Kecskemét, Malom köz 1/B.

Tel: 20/384 24 0220/384 24 02 ,  Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00012/2011

Munkaközvetítői határozat száma: 3311-4/2003

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.............................................................................................................................................................................

 

Térítésmentes, ingyenes pályázatfigyelés, forrásfeltárás.

Referencia:

Egyesületünk az előző (ZBR: Zöld Beruházási rendszer ) pályázati ciklusban 11 háztartási gép cseréjét (pályázati támogatással) valósította meg.

 

A jelenlegi pályázati kiírások: „Otthon Melege Program” keretén belül az alábbi pályázatok elkészítését (felkérés alapján) vállaljuk magánszemélyek részére, sikerdíj nélkül, Kecskeméten és környékén, de Magyarország bármelyik településén is:

·        kazáncsere (ZFR-KAZ/14)

·        hűtőszekrény-; kombinált hűtőszekrény-; fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda csere (HGCS-2014)

·        Homlokzati Nyílászárócsere, lakások külső nyílászáróinak cseréje (ZBR-NY/14)

 

A pályázatírás egy kapcsolatfelvétel utáni személyes konzultációval kezdődik Kapcsolatfelvétel: E-mail-n (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy telefonon ( +36 20 384 2402 ) lehetséges.

Egyesületünk vállal forrásfeltárást, pályázatfigyelést, pályázatkészítést magánszemélyek, őstermelők, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, cégek részére igény szerint.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Sikeres pályázást!

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Az Útkereső Egyesület jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak fogadására. Adószám: 18358683-1-03.