Pályázatfigyelés, pályázatkészítés a 2014-2020-as periódusban is, fiatal mezőgazdasági termelők támogatása: pályázatírás sikerdíj nélkül, ingyenes pályázatfigyelés.

..............................................................................................................................................................................

ÚTKERESŐ EGYESÜLET

Székhely: 6000 Kecskemét, Malom köz 1/B.

Tel: 20/384 24 0220/384 24 02 , 76/611 56276/611 562 ,  Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00012/2011

Munkaközvetítői határozat száma: 3311-4/2003

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.................................................................................................................................................................................................................

 Térítésmentes, ingyenes pályázatfigyelés, forrásfeltárás.

 Egyesületünk vállal a Fiatal gazda támogatás kérelem, Nemzeti Tanyafejlesztési Program kérelem, gépvásárlási támogatási (technológiai berendezések korszerűsítése) kérelem, haszonbérleti (Nemzeti park, NFA) és egyéb pályázatok készítését magánszemélyek részére, sikerdíj nélkül. Kecskeméten és környékén, de Magyarország bármelyik településén is. Munkánkat ebben az évben és a következő években is folytatjuk.

Referencia:

A felsorolt pályázati területeken, több pályázati ciklusban számos sikeres pályázatot, támogatási kérelmet készítettünk.

A fiatal gazda pályázat egyik előfeltétel az Aranykalászos gazda OKJ-s képesítés megléte. A fiatal gazdálkodók támogatása vissza nem térítendő támogatást jelent a gazdának, (6 000–25 000 közötti STÉ, mint termelési potenciál) jelenleg 40 000 Euró összegben, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Az Aranykalászos gazda OKJ-s tanfolyam szervezője és kivitelezője  az Ön döntése alapján az Útkereső Egyesület lehet. Egyesületünknél is elvégezheti az Aranykalászos gazda tanfolyamot.

A pályázatírás egy kapcsolatfelvétel utáni személyes konzultációval kezdődik. Kapcsolatfelvétel: E-mail-n (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon ( +36 20 384 24 02 ) lehetséges. A kapcsolatfelvételt a pályázati kiírást megelőzően célszerű kezdeményezni a felkészülés, a sikeres pályázás érdekében.

Egyesületünk vállal forrásfeltárást, pályázatfigyelést, pályázatkészítést magánszemélyek, őstermelők, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, cégek részére igény szerint.

Sikeres pályázást!

 

 

 

 

 

Hirdetés

Az Útkereső Egyesület jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak fogadására. Adószám: 18358683-1-03.